Individueel

Aanbod

Als mens zijn we zoals gezegd nooit te jong of te oud om te leren. Om dit alleen te doen kan soms een grote uitdaging zijn. Daarom biedt Het Licht in Leusden steun en inzicht in de vorm van individuele consulten, diverse lessen en workshops over belangrijke en soms uitdagende onderwerpen van het leven. Je boekt alleen datgeen wat jij graag wilt. Ervaar ons aanbod.

Op deze pagina vind je alles over onze individuele aanbod, dat wil zeggen onze consulten en behandelingen.

Ben je opzoek naar lessen en workshops in groepsverband?

Individueel

Consulten

Coaching

Wil je lekkerder in je vel zitten, meer in je kracht staan, samen stilstaan bij wat werkelijk belangrijk voor jou is, beter voor jezelf leren zorgen of leren liefde te zijn met wat er dan ook is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op een positieve manier om leren gaan met en transformeren van moeilijke situaties, emoties, relaties, hoogsensitiviteit, stress, intimiteit, burnout, rouw, eenzaamheid, sterven, emotionele dan wel fysieke (chronische) pijn, ziekte, entiteiten, en/of zingevingsproblematiek.

Wie Sabrina of Frijk
Duur sessie 45 min
Investering 80 euro incl btw

Relatiebegeleiding

Wij bieden een liefdevol platform om weer in positief contact te komen met jezelf en de ander en samen te helen. Ook mogelijk individueel.

Wie Frijk
Duur sessie individueel 45 min.
Investering 80 euro incl btw

Duur sessie samen 90 min.
Investering 160 euro incl btw

Direct een afspraak maken?

Kinderen

Dit consult is een moment voor je kind (0 – 18 jaar) om samen met u even stil te staan bij wat er in hem of haar speelt en bij wat hij of zij nodig heeft. Uit voorzorg of juist bij uitingen van stress, hoogsensitiviteit, groeispurten, onzekerheid en intoleranties. Kinderen hebben net als volwassenen ook behoefte aan steun bij hun uitdagingen. Kinderen vragen er alleen niet om maar je ziet het vaak wel aan hun gedrag, onbalans of intoleranties. Ze zitten dan niet lekker in hun vel. Het uitgangspunt bij ons is dat uw kind zich juist op een warme manier welkom en thuis voelt bij ons. Op een speelse en toegankelijke manier creëren wij een consult waarbij uw kind even in het licht wilt staan en werken we toe naar meer balans.

Wie Sabrina
Duur sessie 30 minuten
Investering 50 euro incl btw

Individueel

Behandelingen

Complementair consult

Behoefte aan een andere blik op klachten? Wat vraagt jou de aandacht, op emotioneel, energetisch en/of lichamelijk vlak? Tijdens dit consult belichten of scannen we als het ware jouw unieke energieveld. We bekijken en behandelen de analyse van naar voren komende en resonerende blokkades. Dit als preventieve zorg voor jezelf, of juist gericht wanneer je specifiek ergens last van hebt. Het consult is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te zien. De behandeling heeft als doel je te harmoniseren. En wordt ondersteunt door het werken met het energetisch veld/ de kwantumfysica, de analyse en behandeling via de (bio)resonantie met de Core Inergetix en/of de complementaire methodiek vanuit de Sensi Therapie. Tijdens het consult kiezen we waar jij je prettig bij voelt en wat aansluit bij je persoonlijke situatie. Kom je voor het eerst? Breng ons dan vooraf op de hoogte van je situatie door het intake formulier ingevuld terug te sturen. Voel je welkom.

Wie Sabrina
Duur sessie 50 min
Investering 80 euro incl btw

Reading

Zo nu en dan kan het inzicht geven wanneer een ander jou mag lezen. In jouw energieveld is veel informatie over jezelf aanwezig. Soms is het door de uitdagingen in het leven lastig om jezelf helder te zien. Of heb je specifieke vragen over stukken van jezelf die nog niet bekend voor je zijn. Door de vertroebeling van zicht die vaak gepaard gaat met deze uitdagingen kan het fijn zijn wanneer iemand met je meekijkt. Als liefdevolle spiegels vertalen we jouw energieveld. Jij weet zelf alles meestal al, maar de helderheid die geschept wordt is vaak waar mensen behoefte aan hebben. Juist dan.

Wie Sabrina
Duur sessie 50 min
Investering 80 euro incl btw

Healing

Het bevorderen van het zelfherstellende vermogen en het harmoniseren van blokkades middels energetisch werk. Het opnieuw in balans brengen van je energie centra ofwel chakra’s zorgen dat jouw energie meer kan stromen. Hierdoor kan meer rust, vitaliteit en herstel ontstaan.

Wie
Sabrina
Duur sessie 50 min
Investering 80 euro incl btw

Mindfulness massage

Vanuit aanraking en verbinding naar ontspanning en herstel. De mindfulness massage brengt je helemaal in het hier en nu. Van denken naar voelen. Verbinding ervaren tussen binnen en buiten en daarmee het contact tussen lichaam en geest harmoniseren. De mindfulness massage schept balans en ontspanning. Genieten door volledig en bewust te zijn.

Wie Sabrina of Frijk
Duur sessie 50 min
Investering 80 euro incl btw

Ontspannings ritueel

Aandacht schenken aan je lichaam door het te laten verzorgen. Tijdens dit ritueel komen ontspanning, verzorging en een zintuiglijke belevenis samen. Dat weldadige spa gevoel kun je verwachten. We stemmen samen af wat je belangrijk vindt tijdens dit ritueel. Welke geur werkt bijvoorbeeld voor jou? Misschien wil je bijkomen van een drukke dag? Blijft de frons op je voorhoofd staan of vraagt een deel van je lichaam de aandacht waardoor het onrustig aanvoelt of pijn doet? Zoals een droge huid of een gespannen rug. Dan is dit ontspanningsritueel iets voor jou.

Wie Sabrina
Duur sessie 50 min
Investering 90 euro incl btw

0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR

Betaling

PIN betaling ter plekke:
Betaling met PIN is bij ons mogelijk. Uiteraard ontvang u de bijbehordende factuur via de email in uw mailbox. Wees er op bedacht dat er een mogelijkheid bestaat dat inkomende email in uw ongewenste postvak terecht kan komen.

Factuur betaling achteraf:
Betaling mag ook achteraf overgemaakt worden. U krijgt het verzoek het openstaande bedrag via factuur te voldoen. U dient deze binnen 30 dagen over te maken op bankrekening NL08 TRIO 0320 4990 49 t.a.v. Het Licht In, onder de vermelding van uw factuurnummer.

Contante betaling ter plekke:
Alhoewel het onze voorkeur niet heeft willen wij wel altijd de gelegenheid bieden om de betaling contant te kunnen voldoen. Wij vernemen graag of u hiervan gebruik wilt maken zodat wij eventueel benodigd wisselgeld klaar hebben liggen.

Agenda

Binnenkort bij Het Licht in Leusden

Contact

Centrum
info@hetlichtin.nl
06 18169146

Frijk Wieland
frijk@hetlichtin.nl

Sabrina van der Meer
sabrina@hetlichtin.nl

Bezoekadres
Plantageweg 13J
3833 AZ Leusden